Jdi na obsah Jdi na menu
 


Filmografia

The Black Dahlia (2006) - Sheryl Saddon
"Elvis" (2005) (mini) TV Series - Ann Margret
Lest We Forget: The Video Collection (2004) - Jackie O
Vacuums (2002) - Leha
"Charmed" (1998) TV Series - Paige Matthews (2001-)
The Killing Yard (2001) (TV) - Linda Borus
Monkeybone (2001) - Miss Kitty
Strange Hearts (2001) - Moira
The Last Stop (2000) - Nancy
Ready to Rumble (2000/I) - Sasha
Sleeping Beauties (1999) - Sno Blo
Jawbreaker (1999) - Courtney Alice Shayne
God Is in the T.V. (1999) - Jackie O
Devil in the Flesh (1998) - Debbie Strand
Southie (1998) - Kathy Quinn
Phantoms (1998) - Lisa Pailey
Lewis & Clark & George (1997) - George
Nowhere (1997) - Valley Chick
Going All the Way (1997) - Gail Ann Thayer
Seed (1997) - Miriam
Scream (1996) - Tatum Riley
Kiss & Tell (1996) - Jasmine
Bio-Dome (1996) - Denise
The Doom Generation (1995) - Amy Blue
Encino Man (1992) - Nora


Skladateľská tvorba - filmografia Obrazek

Win a Date with Tad Hamilton! (2004) (song "Superfabulous")
Strange Hearts (2001) (song "Protection")


Rôzna tvorba - filmografia

"Strange Hearts" (2001) (spievala: "Protection")
"Charmed" (1998) TV Series (spievala: "Fever") (epizóda: "Sense and Sense Ability")


Významné Tv vystúpenia ako hosť

"The Late Late Show with Craig Ferguson" (epizóda 01x76) 10. máj 2005
"Richard & Judy" 28. apríl 2005
"Good Day Live" 21. január 2005
"Live with Regis and Kathie Lee" 15. január 2005
"Punk'd" (epizóda 02x06) 30. november 2003
"Jimmy Kimmel Live" 16. september 2003
"Late Show with David Letterman" 12. september 2002
"Revealed with Jules Asner" hrala "Paige Mathews" v epizóde: "Alyssa Milano" (epizóda 01x24) 1. júla 2002
"Howard Stern" 8. november 2001
"Howard Stern" 7. november 2001
"The View" 9. september 2001
"What About Joan" hrala "Maeve" v epizóde: "Maeve" (epizóda 01x07) 8. máj 2001
"Howard Stern" 17. marec 1999
"Howard Stern" 16. marec 1999
"True Colors" hrala "Suzanne" v epizóde: "Life with Fathers" (epizóda 01x06) 7. október 1990

Videli ste niečo?:-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář